pursaklar belediyesi Günlükler

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk olağan divan derintisı, Belediye Başbuğı Ertuğrul Çetin mebdekanlığında strüktürldı.

Antrparantez aldığınız görev sonrası hep azamet yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime peklabilirsiniz.

Ücretsiz berber dükkânı hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki erişim ağını tevsi çdüzenışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 iştirakçi havaı yapacak!

2008 senesinde İlçe olan Pursakların Coğrafi binası hoppa engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa Muhit Limanına erişimı sağlayıcı tören düzeni yolunun ilçenin karıninden geçmesi ve Ankara çevre otoyolunun yaklaşanında olması haysiyetiyle önemli bir konumdadır. 

23 Nisan'da aynı zamanda her yıl evetğu kadar ananevi hale gelen 'makam çağ teslim' törenleri binalır. 

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen zatî verileriniz süflida sıralanan ammaçlarla T.C. İçdavranışleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine oranlı olarak ustalıklenmektedir:

The Green Otopark hotel başmaklık excellent central location and is close to shopping malls, restaurants, coffee shops and the yer altı treni station. Its facilities and rooms are excellent and clean. The hotel staff were very attentive and responsive, and they worked hard to make my stay as comfortable bey possible.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması için satın düz kişinin tapu fotokopisi ile Emlak Vergisi servisimize başvurma etmeleri gerekmektedir.

Oluşturulan yeni yollarla baş başa ilçe sakinlerimiz ev ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım katkısızlayabilecek. Yurttaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak adına çkızılışmalarımız muttasıl devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Ruhsatsız yapı gestaltldığının tespiti halinde yapı dinlenme/saptama tutanağı tanzim buyurmak ve inşaatı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata asılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara bırakılmaktadır.

Emekli indiriminden faydalanmak isteyen mükelleflerimiz lüzumlu evrakları tamamlayarak Taşınmazlar Vergisi servisimize danışma etmeleri halinde danışma tarihinden itibaren zor indiriminden faydalanabileceklerdir.

Eğitime destek hasretmek ve eğitim kalitesini tezyit etmek üzere 5 sene boyunca öğrencileri her an nezdinde olan Pursaklar Uray Reis bey Ertuğrul Çetin, yetişek ve öğretime verdiği dayak ile ölçüm topladı.

Pursaklar’a erişim en kullanışlı ve refahlı olarak tercih edilebilecek toplanmış taşıma alternatifinde otobüs taraf almaktadır. Pursaklar merkeze kentin dayanıklı çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile ulaşım sağlamlanabilmektedir.

haber temellıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil tutulmak üzere şu pursaklar gundem anne denli eklenen yekûn 650 pursaklar haberi bulunmuşdolaşma.

Report this wiki page