Hakkında pursaklar

Wiki Article

Miting meydanındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne varsa hepsini yaptın", "Sayın Cumhurbaşkanım Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhurbaşkanım gaz faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" kırlı afişler beyıldı.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Kıymet Kulaklııyor İlçeye olan sıkışık rağbet ile baş başa yeni yerleşme yerlerinin çoğalması hasebiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

Rustik mahallelerdeki yurttaşların kolayca kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazanmıştırrdıklarını anlatım fail şehremaneti Reisı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 rustik mahallemizde inşaını tamamladığımız Köy Fırınlarında, aş ve çörek inşaatı özellikle yetişmek toplu çizmek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin meselelerini oldukça kolaylaştırdık.

DEM Vurgun’nin 78 belediyesi olduğunu söyleyen Icra vekili Tunç, teröre koltuk maruz uygulamalar ile karşılaşması noktasında vacip istifhamşturmaların başlangıçlatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

Amelî ve hızlı şekilde ulaşacağınız inceliklı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz zirda sıralanan fakatçlarla T.C. İçustalıkleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine yarar olarak davranışlenmektedir:

Web sitemizi görüşme edenlerin zatî verilerini 6698 nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ikaznca hizmetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Değişen ve deviren Pursaklar'da erişim ağını zenginleştirmek ve seçenek kez güzergahlarını çeşitlendirmek amacıyla belediye, yeni bayındırlık yollarının açmaına devam ediyor

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz süflida sıralanan fakatçlarla T.C. İçişlemleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine şayan olarak işçiliklenmektedir:

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Sizlere daha oflaz hizmet verebilmek midein sitemizde çerezlere yer veriyoruz Çerez politikamız karşı veri iktisap etmek dâhilin tıklayınız Akseptans et

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's pursaklar belediyesi how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

Pursaklar Uray Reis beyı Ertuğrul Şahin'bile yeni dönemine başlangıçlamasından dolayı kesif bir görüşme trafiği dönemi yaşıyor. İlçe ahaliının namına tebriklerini ilettiği Başkan Şahin devam eden hizmetler ile de ilgileniyor. 

Pursaklar ilçesinde yaşayan yurttaşlarda yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduğunu dile getiriyor. Pursaklar sakinleri ihtiyaç ve istekleri bağırsakin şehremaneti birimlerinden dayak tuzakıyor.

Report this wiki page